frustuk novi sad

O nama

 

U Fruštuk-u  gosti očekuju - kvalitetnu hranu, brzu i ljubaznu uslugu, besprekornu čistoću i sve to po svima dostupnim cenama. Ta jednostavna filozofija  je  razlog  što nas naši gosti uvek iznova rado posećuju.
Najveća je nagrada za naš trud je zadovoljan gost koji se uverio u naše standarde kvaliteta i ljubazne usluge u čistom i ugodnom ambijentu lokala u kojem se dobra atmosfera oseća čitavog dana. Iz godine u godinu proširujemo svoju ponudu, uvodimo nove proizvode i trudimo se odgovoriti na mnogobrojne želje svojih gostiju.
 U Fruštuk-u se sendviči poslužuju uvek sveže pripremljeni .

Jednako kao za postupak pripreme sendviča, i za sve ostale postupke postoje detaljna uputstva koja se nalaze u priručnicima, kojima se naši zaposleni služe pri učenju i radu. Radnici moraju poznavati i primjenjivati higijenske zahteve te pravilne radne postupke u pripremi hrane, nadzoru kvaliteta i sigurnosti hrane

Posetite nas svakim danom od 07 do 22 sata i uživajte u neprikosnovenom ukusu i kvalitetu naših sendviča,palačinki, proje, španskih pita, raznih napitaka….

Podatke o identifikaciji Fruštuk bara možete pogledati ovde. Otvara se u novom prozoru i u PDF formatu je.

 
©Frustuk, Novi sad, 2011. proizvodnja:blacksnow8.com